Besuche unseren Schweizer Shop

ACTIEVE ZOMERDAGEN-SALE🧦 2+1 GRATIS (ACTIVE COLLECTION)

0

Uw winkelwagen is leeg

Experience the superior feel of cotton with our Classic Collection

Dankzij de hoogwaardige katoenen stof die bij de productie van onze klassieke collectie wordt gebruikt, blijven onze sokken soepel en zijn ze tegelijkertijd volledig latexvrij.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit katoen, zijn onze Nordic sokken zacht en ademend, maar leveren ze niet in op duurzaamheid.

De setjes sokken in onze klassieke collectie zijn het perfecte alternatief voor iedereen die geen wollen producten kan dragen, vanwege een stofallergie of een veganistische levensstijl zonder dierlijke producten.

Our Merino Wool:

Ademende stof - Nordic socks allow your feet to breathe, preventing any unpleasant odors that might occur during the day.

Geschikt voor actieve dragers - Our Merino sheep wool absorbs up to 35% of its weight in moisture, keeping your feet dry and warm on any occasion.

Rekbaar en duurzaam - Our socks follow the natural curvature of your foot and won’t deteriorate after a few washes, but rather stand the test of time.

100% MULESING-VRIJ

Mulesing is omstreden in de wolindustrie, waarmee stukken huid van het staartgedeelte wordt verwijderd om myiasis te voorkomen, een parasitaire ontsteking.

Dit wordt veelal gedaan zonder verdoving en er zijn grote ethische bezwaren van dierenwelzijnorganisaties.

De merinowol die gebruikt zijn en gebruikt worden in Nordic Socks zullen altijd mulesing-vrij zijn.

Certificates

Oeko-tex gecertificeerd- De STANDARD 100 van OEKO-TEX® is één van 's werelds bekendste labels voor textiel dat getest is op schadelijke stoffen. Het staat voor klantenvertrouwen en een hoge productveiligheid. Als een textielartikel het STANDARD 100-label draagt, kun je er zeker van zijn dat elk onderdeel van dit artikel, d.w.z. elke draad, knoop en ander toebehoren, getest is op schadelijke stoffen en dat het artikel dus ongevaarlijk is voor de menselijke gezondheid.

Lid van het BSCI - het Social Compliance Initiative (BSCI) is een systeem dat bedoeld is om toeleveringsketens transparanter en eerlijker te maken.

Geslaagd voor de controle door SMETA (SEDEX) - SMETA (Sedex Members Ethical Trade Audit) is de meest gebruikte sociale analyse ter wereld. SMETA is de sociale controlemethode van Sedex, waarmee bedrijven hun vestigingen en leveranciers kunnen beoordelen om inzicht te krijgen in de arbeidsomstandigheden in hun toeleveringsketen. Lid van het BSCI - het Social Compliance Initiative (BSCI) is een systeem dat bedoeld is om toeleveringsketens transparanter en eerlijker te maken.

Where are we shipping to?

Purchase from your country’s website.
It’s the fastest way to pamper your feet with comfy socks.

other countries